Чернівецьку УВП № 33 перевірили представники прокуратури області

26 березня 2015 року до Чернівецької установи виконання покарань № 33 з робочим візитом завітав заступник прокурора області Адріан Дутковський, виконуючий обов’язки начальника відділу нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях прокуратури Чернівецької області Костянтин Ревега та прокурор цього ж відділу Віталій Балакін.
У супроводі заступника начальника відділу ДПтС України в Чернівецькій області підполковника внутрішньої служби Богдана Громика та начальника Чернівецької УВП підполковника внутрішньої служби Петра Лисака представники прокуратури здійснили обхід установи.
У ході перевірки особлива увага приділялась питанням законності поміщення взятих під варту осіб, додержання строків їх тримання, своєчасності етапування засуджених з УВП до виправних колоній при набранні вироком законної сили, додержання вимог режиму різними категоріями ув’язнених, їх матеріально-побутового забезпечення і медичного обслуговування та вирішення адміністрацією установи заяв і скарг в разі їх надходження. Окрім того, під час візиту гості оглянули харчоблок та приміщення, у якому проживають засуджені, які залишені для господарського обслуговування.
Наприкінці заходу працівники прокуратури здійснили особистий прийом засуджених та ув’язнених, під час якого всім було надано вичерпні відповіді всім особам, які побували на прийомі.
Чернівецьку УВП № 33 перевірили представники прокуратури області
Прес-служба відділу ДПтС України в Чернівецькій області

peredplata