Буковинець загинув внаслідок паління у ліжку

30 березня у селі Білоусівка Сокирянського району внаслідок пожежі в житловому будинку загинув місцевий мешканець, чоловік 1959 року народження. Як з’ясувалося, він проживав сам. Пожежу виявили сусіди, які вранці проходили повз будинок і побачили як з вікна іде дим.

Буковинець загинув внаслідок паління у ліжку

Вони відразу зайшли всередину і виявили домовласника вже без ознак життя. Оскільки площа пожежі була незначною, людям вдалося самотужки ліквідувати пожежу за допомогою підручних засобів. Пожежно-рятувальні підрозділи на місце події не викликалися. Вогнем знищено постільні речі, пошкоджено облицювання стін. Про це повідомила прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області.

Попередньою причиною виникнення пожежі стало необережне поводження з вогнем під час паління самим загиблим. Тіло чоловіка направлено на судово-медичну експертизу в місто Сокиряни для встановлення причини смерті.

З початку року в Чернівецькій області сталося 233 пожежі, на яких передчасно обірвалося життя 15 громадян. У 9 випадках до загибелі людей призводило необережне поводження з вогнем самими загиблими. Управління ДСНС України у Чернівецькій області застерігає краян: пам’ятайте, що найчастіше люди гинуть через нехтування елементарними правилами пожежної безпеки. Цінуйте ваше життя та здоров’я і пам’ятайте, що пожежі легше запобігти, ніж потім ліквідувати її наслідки.

peredplata