Буковинські лісівники готові запобігати і боротися з пожежами у лісах

Державні лісогосподарські підприємства Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства готові до пожежонебезпечного періоду 2015 року.
По держлісгоспах проведена перевірка технічних засобів пожежогасіння, пожежного обладнання, інвентарю та інших відповідних матеріальних ресурсів. Заплановано та проводиться у необхідних обсягах влаштування мінералізованих смуг і догляд за ними, встановлення протипожежної агітації, у випадку високої пожежної небезпеки передбачено вжиття заходів з обмеження відвідування лісових масивів населенням (перекриття лісових доріг).
У всіх державних лісогосподарських підприємствах та лісництвах створено добровільні пожежні дружини, які під час пожежонебезпечного періоду здійснюють постійне патрулювання лісових масивів.
З метою запобігання виникненню лісових пожеж і мінімізації їх наслідків державними лісогосподарськими підприємствами у 2014 році на належному рівні проведено комплекс профілактичних та попереджувальних протипожежних заходів, внаслідок чого не допущено жодного випадку виникнення лісових пожеж на території держлісфонду підприємств Чернівецького ОУЛМГ.
Прес-служба Чернівецького обласного управління
лісового та мисливського господарства

peredplata