Перша бізнес-школа для підлітків розпочинає роботу у Чернівцях

Бізнес-школа для підлітків «Smart Up» розпочинає роботу у Чернівцях з 1 травня. Основним завданням проекту є розвиток у кожній дитині хисту до підприємництва та лідерства.
Партнером школи виступив Центр розвитку підприємництва Horizont Business Hub. Ідея впроваджується за підтримки міської влади.
Проект має на меті розвинути у підлітків підприємницьке мислення, лідерство, корисні комунікаційні навички, системне розуміння бізнес-процесів, усвідомлення підходів до вибору професійного шляху.
Бізнес-школа «Smart up» – це перша бізнес школа для підлітків в Чернівцях з сучасним підходом до навчання економічних дисциплін. Професійні викладачі навчатимуть основам фінансової грамотності та підприємництва з максимальним використанням практичних форм. Успішні бізнесмени проводитимуть майстер-класи, які навчають мислити і заробляти, розвивати лідерські якості. Учасники матимуть можливість познайомиться з такими ж активними однолітками, отримати практичні навички роботи в команді.
Під час навчання у бізнес-школі «Smart Up» учасники проекту отримають досвід публічних виступів, ведення переговорів, зможуть презентувати себе, брати активну участь в дискусіях, просувати власні ідеї. Підлітки здобудуть вміння керування часом, будувати відносин з оточуючими та брати на себе відповідальність.
Бізнес-школа «Smart up» – це новий рівень розвитку молоді міста Чернівці.
Презентація новоствореної у Чернівцях бізнес-школи для підлітків (14-17 років) «Smart Up» відбудеться у середу, 29 квітня, о 15:00 у приміщенні Horizont Business Hub (вул. Доброго, 5).
Спікери презентації :
Тетяна Бойко – засновник бізнес-школи «Smart Up»
Сергій Мартинюк – заступник начальника управління освіти міської ради, кандидат фізико-математичних наук.

peredplata