На Буковині ПриватБанк буде працювати всі травневі свята онлайн без вихідних

ПриватБанк у період травневих свят буде обслуговувати клієнтів без перерв і вихідних через Інтернет-банк Привaт24 і мережі терміналів самообслуговування. Як повідомили в банку, протягом всіх свят у режимі онлaйн будуть здійснюватися платежі корпоративних клієнтів між рахунками ПриватБанку та платежі приватних осіб.

“Наші клієнти, в першу чергу корпоративні, які працюють без свят та вихідних, можуть розраховувати на безперебійну роботу банку, – говорить керуючий Чернівецькою філією ПривaтБанку Євген Маховіков. – ПриватБанк здійснює цілодобове обслуговування усіх рахунків в режимі 24/7/365, гарантуючи своєчасне зарахування коштів для видачі заробітної плати, перерахування платежів партнерам тощо”.

Без свят, перерв і вихідних працюють Інтернет-бaнк Приват24 та мобільні додатки Привaт24, через які можна оплатити будь-який рахунок, купити квиток на транспорт, отримати та надіслати переказ, поповнити депозитний рахунок та отримати багато інших послуг. Також без вихідних працюють термінали самообслуговування, банкомати та чергові відділення банку, адреси яких можна уточнити на сайті pb.ua/map.

В Чернівцях черговими відділеннями, які будуть обслуговувати клієнтів і в свята, будуть відділення на Калинівському ринку та у ТЦ “Майдан”.

peredplata