Троє буковинців обікрали два магазини

Троє мешканців Кіцманського району обікрали два магазини на суму понад 13 тисяч гривень. За фактами крадіжок міліціонери розпочали кримінальні провадження. Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

Із магазину 48-річного мешканця села Малий Кучурів крадії поцупили телевізор, тюнер, «WI-FI» роутер та каву. З крамниці в селі Боянчук зловмисники викрали електричні побутові прилади, продукти харчування та горілчані вироби. 25-річний власник магазину оцінив завдані збитки у 8 тисяч гривень.

Співробітники Кіцманського райвідділу міліції провели ряд оперативно-розшукових заходів, котрі й вивели на слід зловмисників. Як з’ясувалося, до крадіжок причетні троє мешканців села Ревне, 19-ти, 20-ти та 22-х років. Відомо, що 20-річний хлопець раніше притягався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів.

У першому випадку зловмисники до магазину проникли шляхом демонтажу металевої решітки та віджиму металопластикового вікна, у іншому – пошкодили серцевину замка вхідних дверей.

Крадене майно правоохоронці вилучили, а хлопцям слідчі інкримінують правопорушення, передбачене ч.3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Стосовно парубків судом обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Крім цього, правоохоронці перевіряють причетність молодиків до аналогічних злочинів на території області.

peredplata