Буковинка, яка пограбувала дідуся \”сяде\” на 6 років

Як встановили співробітники Шевченківського райвідділу міліції 87-річного чернівчанина пограбувала його сусідка. За такі дії їй загрожує ув’язнення строком до шести років. Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

Потерпілий звернувся із відповідною заявою до правоохоронців. Дідусь розповів, що жінка зайшла до його квартири, спочатку привітала із травневими святами, а потім попросила позичити 200 гривень. Літній чоловік відмовив, тоді зухвала грабіжниця штовхнула його декілька разів, пригрозила побиттям та вирвала з рук гаманця, у якому було 1500 доларів США та майже 2 тисячі гривень.

Аби знайти зловмисницю, співробітники міліції опитали сусідів потерпілого. 47-річна чернівчанка під час спілкування з правоохоронцями поводила себе підозріло та плуталась у дачі показів. Коли ж оперативники привели жінку до потерпілого, дідусь впізнав свою кривдницю.

Відомо, що жінка раніше чотири рази притягувалася до кримінальної відповідальності.

Чернівчанка сподівалася, що дідусь її не впізнає через свій вік та стан здоров’я. Жінка зізналася у скоєному та повернула гроші.

Слідчі оголосили зловмисниці про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Судом обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Крім цього, правоохоронці перевіряють причетність жінки до скоєння аналогічних злочинів на території області.

peredplata