Буковинці під час деклараційної кампанії задекларували майже 296 млн. грн.

Як зазначили у Головному управлінні ДФС Буковини, цьогоріч подали 6,1 тис. декларацій про майновий стан і доходи та задекларували за 2014 рік 295,9 млн. грн. доходів. За проведеними перерахунками до місцевої казни додатково надійде 19,1 мільйона гривень податку на доходи фізичних осіб.

«Мільйонні» доходи в регіоні задекларували 20 буковинців. До місцевих бюджетів мільйонери сплатять понад 4,2 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб.

Начальник управління доходів і зборів з фізичних осіб ГУ ДФС у Чернівецькій області Сергій Попелишко відмічає вдале завершення деклараційної кампанії – 2014 і наголошує, що відповідно до Податкового Кодексу всі громадяни, які отримали у 2014 році доходи та задекларували їх до 1 травня поточного року повинні до 1 серпня сплатити зазначену у декларації суму податку на доходи фізичних осіб.

Також, у Головному управлінні ДФС Буковини підкреслюють, цьогоріч 1952 краян подали декларацію про майновий стан і доходи для отримання податкової знижки, сума до повернення податку на доходи фізичних осіб складає 2,9 млн. грн., з яких вже повернуто 1,2 млн. грн., що складає понад 41% від задекларованого податку.

peredplata