Чернівчанин за 1 тисячу гривень сяде на 5 років

Зловмисник зайшов до одного із кабінетів центральної районної лікарні та поцупив з жіночої сумочки 1 тисячу гривень.

До місцевого райвідділу міліції за допомогою звернулась 21-річна мешканка села Дихтинець. Жінка повідомила, що невідома особа зайшла до її службового кабінету районної лікарні та з її сумочки викрала гроші. Про це інформує СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

Працівники міліції негайно виїхали на місце події. У результаті проведених оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 22-річний мешканець міста Чернівців. Відомо, що молодик неодноразово потрапляв в поле зору міліціонерів.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до п’яти років. Триває слідство.

Міліціонери вкотре нагадують буковинцям, щоб уберегтися від непроханих гостей не залишайте без нагляду свої цінні речі та майно. Якщо ж вас все ж обікрали, то негайно звертайтеся до найближчого райвідділу міліції або телефонуйте на спецлінію «102». Будьте пильними, адже безпека вашого майна в першу чергу залежить від вас самих!

peredplata