На Буковині надходження патріотичного податку склали понад 31,4 млн. грн.

Така сума військового збору спрямована до зведеного бюджету платниками податків Чернівецької області у січні – травні 2015 року – інформують в Головному управлінні ДФС Буковини.
У відомстві відзначають, стабільні надходження податку на підтримку армії – прояв справжнього патріотизму бізнес – спільноти краю.
Також, звертають увагу, що суттєвим фактором, який впливає на збільшення надходжень на потреби Збройних сил України, є легалізація трудової зайнятості та унеможливлення випадків виплати заробітної плати у «конвертах».
Ще у відомстві інформують про те, що з 1 квітня поточного року запроваджено оновлену форму № 1ДФ, у розділі II якої податкові агенти відображають інформацію про військовий збір (загальні суми нарахованих та виплачених доходів, з яких утри¬мано військовий збір, загальну суму нарахованого та перерахованого до бюджету вій¬ськового збору). При цьому в податковому розрахунку за формою № 1ДФ податкові агенти не зазначають відомості про фізичних осіб, яким нараховані такі доходи

peredplata