На території Буковини трьох нелегалів виявили у морозильній камері

До чергової частини Новоселицького райвідділу міліції надійшло повідомлення, що із одного із автомобілів на автостоянці в селі Магала чутно крики людей. На місце виклику за лічені хвилини прибули правоохоронці. Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

Дійсно, на автостоянці на території АЗС знаходився вантажний автомобіль, з якого лунали людські вигуки. Під час огляду вантажівки працівники відділу по боротьбі з торгівлею людьми УМВС та Новоселицького райвідділу міліції у морозильному причепі було виявлено трьох молодиків віком від 17 до 22 років, всі вони громадяни Сирії.

На території Буковини трьох нелегалів виявили у морозильній камері

Відомо, що автомобіль в’їхав на території України з Румунії. Водій – 46-річний громадянин Туреччини – переконував, що цих осіб бачить вперше.

Як пояснили самі нелегали, прямували вони до Франції. В даний автомобіль їх посадили малознайомі особи в Румунії.

Наразі даних осіб доставлено до пункту тимчасового тримання Чернівецького прикордонного загону, для встановлення повних анкетних даних та притягнення їх до адміністративної відповідальності за ст. 204-1 (Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

peredplata