У Чернівцях діє Центр психологічної допомоги

За сприяння всеукраїнського фонду \”Крок назустріч» та за підтримки меценатів з Тернополя у Чернівцях створено Центр з надання психологічної допомоги учасникам АТО, сім\’ям військових та загиблих, їхнім дітям, волонтерам та переселенцям. Працівники відбирались на конкурсній основі, усі пройшли спеціальну підготовку для роботи з такими категоріями населення.

Схожі центри уже відкриті в багатьох містах України і дають реальні ефективні результати.

— У зв’язку з воєнними подіями на Сході потреба у реабілітаційній допомозі є нагальною, причому вона постійно зростає. Центр відкривався з метою надання допомоги категоріям населення, які тим чи іншим чином дотичні до війни. Допомога надається зі збереженням анонімності. Як психологи-волонтери ми працюємо ще від подій Майдану, півроку працювали в госпіталі Чернівців, — розповідає координатор фонду \”Крок назустріч\” Анастасія Голодрижук.

Відкриття такого Центру в нашому місті є дуже потрібним, адже чимало буковинців воюють у зоні АТО та зазнають психологічних травм, у важкому душевному стані перебувають рідні та близькі загиблих героїв. Професійні психологи надаватимуть таким людям кваліфіковану допомогу з відновлення психологічної рівноваги та повернення до повноцінного життя.

Чернівецьке представництво всеукраїнської мережі психологічної допомоги «Крок назустріч» працює за адресою: проспект Незалежності, 84а з 10.00 до 20.00 (попередній запис на консультацію здійснюється за тел. +38 093 204 68 52).

Контактна інформація всеукраїнської мережі центрів психологічної допомоги «Крок назустріч»:
веб-сайт: www. krokcenter.org
е-mail: contact@krokcenter.org
Skype: centrChernivtsi
«гаряча» лінія мережі центрів: 38(044)222-90-94 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів).

peredplata