На Буковині гинуть люди від нещасних випадків

На Буковині гинуть люди від нещасних випадківНа Путильщині при вирубці лісу загинуло двоє працівників лісгоспу, а на Сокирянщині від ураження струмом – електромонтер

Як повідомляє прес-служба Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки України, комісія зі спеціального розслідування управління займається розслідуванням трагічного випадку, який стався на початку червня в Путильському лісовому господарстві.

В урочищі Мінти Селятинського лісництва загинули двоє співробітників підприємства. Сталося це при валці лісу. Через раптовий порив вітру впали дерева, і в результаті вальник лісу і розкряжувальник деревини загинули. Загиблі були 1961 і 1972 р.р. народження.

Відповідно до існуючого Порядку було створено комісію з розслідування обставин трагедії. Комісія проводить опитування свідків, визначає коло винних, які допустили порушення правил техніки безпеки.

Ще один нещасний випадок зі смертельним наслідком трапився у суботу, 13 червня, близько 17.30 з електромонтером з обслуговування розподільчих мереж Сокирянського РЕМ ПАТ \”ЕК Чернівціобленерго\”. Про це повідомляє прес-служба управлінні Держгірпромнагляду у Чернівецькій області.

За попередніми даними, при з’ясуванні причин відсутності напруги на кабельному будинковому вводі житлового будинку у селі Волошкове Сокирянського району, електромонтер оперативної виїзної бригади піднявся на опорі без відключення ПЛ – 0,4 кВ та ймовірно торкнувся проводів. Унаслідок цього він знепритомнів.

Працівнику оперативно було надано первинну медичну допомогу ще до прибуття карети швидкої, однак потерпілий помер на місці. Лікарі швидкої констатували його смерть.

Створено спеціальну комісія з розслідування обставин так причин нещасного випадку зі смертельним наслідком територіального управління Держгірпромнагляду у Чернівецькій області.

Джерело: BukNews

peredplata