Сьогодні на відпочинок в Угорщину відправилася перша група дітей загиблих та поранених учасників АТО

Як повідомляють в управлінні молоді та спорту облдержадміністрації, 21 червня з Івано-Франківська на відпочинок в Угорщину відправилася перша група дітей з родин загиблих та поранених учасників АТО, зокрема, 60 дітлахів з Івано-Франківська, Дніпропетровська, Житомира, Львова, Чернівців, Хмельницького вирушили на оздоровлення на берег озера Веленце.

Дітей урочисто провели на відпочинок заступник Генерального консула Угорщини в Ужгороді Ласло Віда, почесний консул Угорщини в м. Івано-Франківськ Василь Вишиванюк, волонтери ГО \”Промінь-ІФ\”, БО \”Фонд Відродження Прикарпаття\” та \”Майбутнє Прикарпаття\”.

Загалом планується 10 заїздів, за участю 60 дітей у кожному з них. Поїздки кожної групи відбуватимуться щонеділі, починаючи з 21 червня 2015 року.

Ця благодійна програма забезпечить навчання, встановлення та зміцнення зв’язків між молоддю, дасть можливість розвивати дружні стосунки.

Проект реалізується волонтерами та благодійними організаціями України за підтримки Угорського уряду, Державного самоврядуванням українців в Угорщині.

Чернівецька обласна державна адміністрація висловлює подяку Міністерству людських ресурсів Угорщини, пану держсекратарю Міклошу Солтешу, пану президенту Державного самоврядування українців Угорщини Юрію Кравченку, пані першій заступниці президента світового конгресу українців Ярославі Хортяні, пану генеральному консулу Угорщини в м. Ужгород Йожефу Бачкаі та пану почесному консулу Угорщини в м. Івано-Франківськ Василю Вишиванюку.

peredplata