Податківці Буковини здійснили 152 особистих прийоми громадян

У Головному управлінні ДФС у Чернівецькій області інформують, що посадовці регіонального відомства впродовж п’яти місяців 2015 року, розв’язуючи найактуальніші питання краян, провели таку кількість особистих прийомів громадян.

Відтак, під час особистих прийомів громадян із загальної чисельності порушених буковинцями звернень, найбільш поширеними були питання щодо нарахування та сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, податку з доходів фізичних осіб, плати за землю, акцизного податку. Також, заявники цікавились адмініструванням податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, та єдиним податком.

Відрадно те, що посадовці не отримали жодної скарги від заявників під час проведення прийому.

Фахівці регіонального відомства наголошують, що спілкування у такий спосіб з буковинцями доводить ефективність двосторонньої комунікації, адже запитувачі, без ускладнень, мають можливість отримати одразу пряму відповідь на всі запитання, або правову консультацію чи законодавче роз’яснення.

Звертаємо увагу всіх краян, з графіком особистого прийому громадян посадовими особами Головного управління ДФС Буковини, можна ознайомитися на офіційному порталі: http://cv.sfs.gov.ua/pryimalnia-gromadian/grafik-osobistogo-priyomu/.

peredplata