Про гідну пенсію вже подбали 65 чернівчан

Крім обов’язкового державного пенсійного страхування, громадяни (фізичні особи – підприємці та фізичні особи) мають можливість, окрім укласти договір про добровільне пенсійне страхування. З настанням пенсійного віку такий договір надасть можливість отримувати збільшену пенсію за рахунок сплати додаткових страхових внесків.

Як повідомляє Сектор комунікацій ДПІ у м. Чернівцях цьогоріч 65 чернівчан скористались такою можливістю та уклали договори з ДПІ у м. Чернівцях про добровільну участь в системі загальнобов’язкового державного соціального страхування. Завдяки таким договорам з добровільного страхування, цьогорічний бюджет отримав майже 440 тис.грн. єдиного соціального внеску.

Добровільна участь у системі загальнообов’язкового державного соціального страхування дозволить громадянам досягти необхідного їм страхового стажу для отримання достойних пенсійних виплат, а також дасть можливість отримати путівки від відповідних соціальних фондів для оздоровлення та лікування.
Загалом на 01.06.2015р. на обліку в ДПІ перебуває 40917 платників єдиного внеску, в тому числі юридичних осіб-9365, фізичних осіб – 31552, які цьогоріч перерахували до казни 471 мільйон гривень.

peredplata