Чернівецькі «батьківщинівці» здали кров для бійців, які захищають конституційний лад і державну цілісність України

Напередодні Дня Конституції партійці Чернівецької міської організації ВО «Батьківщина» здали кров для бійців АТО. Свою акцію вони присвятили Дню Конституції України, повідомляє прес-служба обласного партосередку.

«Здаю кров уперше, – каже «батьківщинівець», член бюро Першотравневої райпарторганізації Владислав Спіченко. – Адже хлопцям в АТО потрібна будь-яка допомога: як від держави, від волонтерів, так і від кожного громадянина. Врятувати чиєсь життя – вважаю, це найвища, найблагородніша справа».

Вперше здавав кров і член бюро Першотравневої райпарторганізації Ігор Дземан. Як і всі охочі здати кров, пройшов усі необхідні для цього процедури: зробив флюорографію напередодні, виміряв тиск, здав експрес-аналіз крові. Хвилювання стримав, роботу лікарів та медсестер обласної станції переливання крові відзначив як кваліфіковану і професійну, громадянський обов’язок виконав.

«Ми присвятили свою акції Дню Конституції, – пояснює голова міської «Батьківщини» Юрій Скорейко. – Тому що здавали кров для тих, хто які захищає конституційний устрій і державну цілісність України».

peredplata