У Чернівецькій установі виконання покарань № 33 підбили підсумки службової діяльності

У Чернівецькій установі виконання покарань № 33 підбили підсумки службової діяльності протягом 6 місяців 2015 року
9 липня 2015 року у Чернівецькій установі виконання покарань № 33 було проведено нараду під керівництвом заступника начальника відділу ДПтС України в Чернівецькій області підполковника внутрішньої служби Громика Богдана Вікторовича, на якій підбили підсумки службової діяльності протягом 6 місяців 2015 року. До участь у заході долучився також представник прокуратури області старший радник юстиції Ревега Костянтин Тодорович.
На початку наради виступив начальника Чернівецької УВП № 33 підполковника внутрішньої служби Петра Лисака, який поінформував присутніх про те, що впродовж першої половини поточного року діяльність керівного складу та персоналу установи була спрямована на забезпечення належних комунально-побутових умов для осіб, які тримаються під вартою, та їх належного харчування згідно з чинними нормативно-правовими документами.
Детальніше по кожному з напрямків діяльності, таких як соціально-виховна та психологічна робота, медичне забезпечення, боротьба з недопущенням потрапляння заборонених предметів на територію установи та робота з персоналом доповіли начальники відповідних структурних підрозділів.
Підбиваючи підсумки Богдан Вікторович визначив пріоритетні завдання на наступне піврічча за кожним напрямком діяльності та подякував усім працівникам за віддане і сумлінне виконання своїх службових обов’язків.
Прес-служба відділу ДПтС України в Чернівецькій області

peredplata