Податківці викрили схему ухилення від сплати податків на суму понад 2 мільйони

Днями в рамках проведення операції «Нафтопродукт-2015» слідчим управлінням ДФС в області за матеріалами оперативного управління ДПІ у м. Чернівцях внесено відомості про вчинення кримінального правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження що кваліфікується за ч.2 ст. 212 КК України, по факту умисного ухилення від сплати акцизного податку до бюджету на суму понад 2 млн. грн.
Службові особи одного з товариств міста продовж січня-лютого 2015 року при проведенні реалізації паливо-мастильних матеріалів споживачу умисно ухилилися від сплати акцизного податку до бюджету на суму понад 2 млн. грн.
Ситуація у сфері виробництва і обігу нафтопродуктів та скрапленого газу залишаються досить напруженою. З метою активізації заходів щодо протидії незаконному виготовленню та обігу паливно-мастильних матеріалів та скрапленого газу, посилення державного контролю у вказаній сфері, ДФС України у травні запроваджено проведення спеціальної операції “Нафтопродукт-2015″.
Державна податкова інспекція у м. Чернівцях звертається до мешканців нашого міста: у разі наявності інформації щодо реалізації неякісних та контрафактних паливно-мастильних матеріалів, скрапленого газу, або незаконного ввезення нафтопродуктів через державний кордон України, будь-ласка, повідомляйте в усній або письмовій формі за адресою: 58013 м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 200а.

Сектор комунікацій ДПІ у м. Чернівцях

peredplata