Влада змушує передплачувати підконтрольні їй газети + ДОКУМЕНТИ

Влада змушує передплачувати підконтрольні їй газети + ДОКУМЕНТИПрацівники Житомирського виконавчого комітету міської ради та всіх ЖЕКів міста зобов’язані підписатись на комунальну газету «Місто».

У відповідному документі за підписом секретаря міської ради Наталії Леонченко йдеться про те, що працівники повинні передплатити газету в кількості 3000 екземплярів.

У документі, адресованому заступнику міського голови Петру Закусилу йдеться про те, щоб «сприяти передплаті газети «Місто» на 2012 рік працівниками Вашого підрозділу, підопічними Житомирського міського територіального центру соціального обслуговування а також іншим підпорядкованим закладам, підприємствам, організаціям».

Сума передплати газети на рік складає майже 100 гривень.

Відповідний лист направлений усім заступникам міського голови, повідомляють джерела «Першого».

Влада змушує передплачувати підконтрольні їй газети + ДОКУМЕНТИ

На одній із сесій міської Володимир Дебой говорив про те, що не задоволений роботою комунального видання «Місто».

Втім, на збільшення тиражу та покращення якості газети було виділено додаткові 100 тисяч гривень із міського бюджету.

Якщо керівнику підрозділу вдасться виконати план у 3000 підписників, то газета отримає додатково 300 тисяч гривень.

У міській раді кажуть, що ніяких розпоряджень щодо підписки газети «Місто» не існує.

«Підписна кампанія на газету проводиться як завжди. Відповідних розпоряджень міського голови щодо підписки працівниками виконкому немає», – сказала начальник управління по зв’язкам з громадськістю Ольга Білобровець.

Офіційний тираж газети «Місто» – 3200 екземплярів.

Те, про що пишуть наші колеги з Житомирщини, відбувається і на Буковині. Зокрема, в червні газета \”Час\” писала, що в одній з музичних шкіл краю працівників змусили виписати районку під загрозою того, що їм не дадуть відпустку. Нагадаємо, що минулого року перший заступник ОДА Галиць поклав на керівників районів особисту відповідальність за передплату районних видань.

Джерело Перший

peredplata