Чернівецька \”Буковина\” перемогла \”Реал Фарму\”

Голи на рахунку новачків команди – Котова та Красова

​У другому турі першості України чернівецька «Буковина» здобула перемогу над командою «Реал Фарма» (Одеса). Підопічні Віктора Мглинця відзначилися вже на 3 хвилині гри. Влучного удару головою завдав екс – гравець МФК «Миколаїв» Владислав Котов, якого чернівецький клуб заявив напередодні гри. А через 30 хвилин наші земляки збільшили свою перевагу у рахункові. Цього разу відзначився ще один новачок «Буковини» Олексій Красов, який донедавна виступав за молодіжний склад донецького «Металурга».

Буковинці мали непогані шанси і втретє «розписатися» у воротах гостей. Міг оформити дубль Олексій Красов, на вістрі атаки опинявся капітан «Буковини» Степан Маковійчук, однак у другому таймі підопічним Віктора Мглинця відзначитися не вдалося. Підсумок матчу – 2:0 на користь «Буковини».

У післяматчевому коментарі головний тренер «Буковини» Віктор Мглинець зазначив: «У хлопців було велике бажання перемогти. Не виключаю, що, можливо, на шкоду самій грі. Хоча, на мою думку, гра вдалася. Гадаю, що вона сподобалася глядачам. Небезпечних моментів нам би вистачило, напевно, на дві гри. Треба просто забивати. На жаль, реалізація моментів у нас накульгує. Якщо би Антон Батрак забив третій м’яч, то гра би закінчилася. Гра, можливо, не була такою яскравою, однак закинути хлопцям те, що вони не старалися, я не можу. На перший план виходило здобуття перемоги. Нам вдалося досягти гідного результату.

У нас є позиції, які треба підсилювати. Десь суперник складніший, а наша молодь вже, так би мовити, піджимає крила. Хоча вони трохи адаптувалися, однак це «трохи» може бути вже запізно. Хоча розпочали гру не найкращим чином. Не виключаю, що хлопці десь «перегоріли». Не виключаю, що була якась напруга: подивилися результати другого туру, а у лідерів вже 6 очок… Добре, що так все завершилося. Зараз продовжується пошук футболістів. Нас цікавлять підсилення позицій крайніх півзахисників і нападника. Олексій Красов – крайній півзахисник. Зараз така ситуація, що він діє попереду, хоча у нього є моменти. Він сьогодні забив і віддав. У хлопця є швидкість, однак він крайній півзахисник. У нас зараз вакантне місце центрального нападника. Хоча ми не проти того, щоби Олексій і надалі забивав. Хлопецть зробив великий об’єм роботи та взяв участь у двох забитих голах. Такі футболісти нам потрібні».

Після двох турів чернівецька «Буковина» посідає шосте місце серед 14 команд.

Переможний склад «Буковини»: Мельниченко, Майданевич, Дмитренко (Ряшко, 69), Луцюк, Темерівський, Осадчий, Маковійчук, Красов, Рафальський, Батрак (Овчар, 83), Котов (Сивка, 53). Запасні: Мусієнко, Носов, Лях, Якубов. Тренер – Віктор Мглинець.

Джерело: Чернівецький промінь

peredplata