Буковинець \”виніс\” з магазину продукти, побутову хімію та програвач

Буковинець "виніс" з магазину продукти, побутову хімію та програвачРаніше судимий чоловік з магазину жителя села Лужани поцупив продукти харчування, побутову хімію та програвач на загальну суму 10 тисяч гривень. Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

До Кіцманських правоохоронців за допомогою звернувся 24-річний житель села Лужани. Чоловік повідомив, що з його магазину викрали продукти харчування, побутову хімію та програвач.

Співробітники карного розшуку одразу розпочали пошуки зловмисника. Міліціонери встановили, що до скоєння крадіжки причетний 26-річний житель села Зелений Гай. Відомо, що зловмисник вже мав проблеми із законом, він притягався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів. Чоловік зізнався у скоєному злочині, а частину майна продав.

До приміщення магазину, зловмисник проник шляхом віджиму металопластикового вікна.

За даним фактом слідчими Кіцманського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до шести років. Досудове розслідування триває.

peredplata