На Буковині надаватимуть пільгові кредити на начання

На Буковині надаватимуть пільгові кредити на начанняДепартамент освіти і науки обласної державної адміністрації повідомляє, що відповідно до рішення комісії щодо надання з обласного бюджету пільгових кредитів для здобуття вищої освіти (протокол №1 від 02.09.2015), термін подання заяв на розгляд комісії для здобуття вищої освіти у 2015-2016 навчальному році продовжено до 01 жовтня 2015 року.
Подати документи на розгляд комісії можуть буковинці віком до 35 років, які навчаються у вищих навчальних закладах області незалежно від форм
власності.

Сума кредиту повертається із оплатою 3% річних впродовж 15 років після закінчення ВНЗ. Одержувач кредиту, який після закінчення ВНЗ пропрацював за фахом не менше 5 років, у державному, комунальному закладі чи установі в сільській місцевості Чернівецької області, кредит та відсотки за користування ним не повертає, що підтверджується щороку на момент оплати довідкою з місця роботи уповноваженому банку (Філія – Чернівецьке обласне управління АТ «Ощадбанк України»).
Документи необхідно подати у канцелярію Департаменту освіти і науки облдержадміністрації (вул. Грушевського, 1, каб. № 403).

Перелік відповідних документів:

1.заява;
2.довідка з вищого навчального закладу, в якій зазначається курс,
спеціальність, форма навчання, вартість оплати за 2015-2016 навчальний рік;
4.копія залікової книжки;
5.довідка про склад сім’ї;
6.довідка про доходи батьків або сім’ї;

peredplata