ДФС у Чернівецькій області вітає буковинців з Днем підприємця

ДФС у Чернівецькій області вітає буковинців з Днем підприємцяШановні підприємці краю!

Сердечно вітаю Вас із професійним святом – Днем підприємця! Добра традиція щорічно вшановувати представників бізнесу є яскравим свідченням їх непересічної ролі у процесі формування, становлення й розвитку національної економіки, своєрідною подякою за вагомий внесок у наповнення бюджету та покращення соціально-економічного клімату в державі.

Це свято покликане привернути увагу громадськості до підприємницької ініціативи, стимулювати подальший розвиток малого і середнього бізнесу в Україні.

Гадаю, ніхто не поставить під сумнів те, що підприємці є головною рушійною силою розбудови економіки будь-якої цивілізованої демократичної держави, адже саме від результатів їх діяльності залежить збільшення обсягів надходжень до бюджету, створення нових робочих місць, забезпечення населення необхідними товарами й послугами.

Й нині, в умовах фінансово-економічної кризи представники бізнесу залишаються надійними партнерами влади, продуктивна та взаємовигідна співпраця з якими є запорукою відродження національної економіки. Поготів, лише за умови встановлення рівноправних партнерських відносин влади й бізнесу в Україні може бути подолане таке ганебне явище як корупція.

Як керівник фіскальної служби регіону обіцяю зробити все можливе задля створення максимально сприятливих умов для розвитку підприємництва на теренах нашого краю, надавати всебічну підтримку соціально відповідальному бізнесу з метою подальшого поглиблення соціального діалогу в області.

Усім підприємцям Буковини висловлю щиру подяку за наполегливу працю та активну громадянську позицію, високий професіоналізм та ініціативність. Бажаю Вам подальших успіхів у підприємницькій діяльності та нових звершень в ім’я незалежної України. Нехай кожна започаткована Вами справа буде вдалою. Щастя, здоров’я, миру й добробуту Вам та Вашим родинам!

Михайло Сеничак, начальник ГУ ДФС у Чернівецькій області

peredplata