21 лютого на Буковині стартує Програма «Вчителі англійської мови – агенти змін»

Як повідомляють в Департаменті освіти і науки обласної державної адміністрації, у рамках виконання Указу Президента України «Про оголошення 2016 року Роком англійської мови в Україні» 21 лютого 2016 року в області відбудеться відкриття Програми «Вчителі англійської мови – агенти змін», розробленої спільними зусиллями Британської Ради та громадської ініціативи GoGlobal у рамках національної кампанії «Україна Speaking».

Програма спрямована на покращення якості викладання англійської мови в Україні; підготовку тренерів з англійської мови, які надаватимуть методичну допомогу вчителям англійської мови у районних центрах області.

Перший етап проекту реалізується в обласних центрах Львівської, Волинської, Чернівецької, Черкаської, Вінницької, Дніпропетровської, Херсонської областей та м. Києві. З 7 областей-учасників проекту відібрано по 1 вчителю з кожного району області.

21 – 26 лютого 2016 р. триватиме перший тренінг, метою якого є вдосконалення професійної майстерності вчителів англійської мови. Також будуть визначені найкращі кандидати для участі в тренінгу для тренерів, що відбудеться в серпні цього ж року.

Програма «Вчителі англійської мови – агенти змін» триватиме до грудня 2016 року. Передбачається, що в рамках програми в Чернівецькій області буде проведено понад 20 тренінгів з вчителями різних категорій та стажу роботи.

Відкриття Програми відбудеться 21 лютого о 14.00 в приміщенні Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області (вул. І. Франка, 20, аудиторія №1).

peredplata