Прикордонники Чернівецького загону запобігли одразу двом випадкам незаконного переміщення через кордон тютюнових виробів

Сьогодні прикордонники Чернівецького загону запобігли одразу двом випадкам незаконного переміщення через кордон тютюнових виробів.
Так, вночі в пункті пропуску «Порубне», в ході огляду легкового автомобіля марки «BMW», яким рухався 26-річний буковинець було виявлено сигарети марки «ФЕСТ». Приховавши за декоративною обшивкою передніх сидінь автомобіля 119 пачок сигарет, чоловік сподівався перетнути кордон по смузі руху «зелений коридор». Тепер водію доведеться попрощатися із своїм автомобілем, який було вилучено та оцінено в 120 тисяч гривень.
Ще один випадок виявлення курива стався в цьому ж пункті пропуску. Сигарети знайшли у легковому автомобілі «Рено», яким намагався прослизнути по смузі руху «зелений коридор» мешканець Сторожинецького району. Чоловік приховав 1315 пачок сигарет «Marble», у конструктивних особливостях авто, а саме у подвійному днищі. У результаті чого транспортний засіб разом з товаром вилучено і оцінено на загальну суму в понад 31 тисячу гривень.

Прес-служба Чернівецького
прикордонного загону

peredplata