Буковинськими митниками викрито 11 порушень та вилучено 2 автівки

За інформацією прес-центру Чернівецької митниці ДФС цими вихідними у пунктах пропуску Чернівецької митниці ДФС запроваджено 11 справ про порушення митних правил, за якими вилучено предмети ПМП та 2 транспортних засоби загальною вартістю понад 380 тисяч гривень.

Буковинськими митниками викрито 11 порушень та вилучено 2 автівки

Зокрема, 26 вересня у пункті пропуску “Порубне” митного поста “Вадул-Сірет” за результатами поглибленого огляду двох транспортних засобів, проведеного працівниками Чернівецької митниці спільно з представниками Чернівецького прикордонного загону, виявлено приховані від митного контролю у спеціально виготовлених тайниках сигарети. У одному випадку тютюнові вироби знаходились у металевих шахтах, облаштованих у правому та лівому порогах автівки, у іншому випадку – в конструктивних порожнинах повітрозабірника двигуна й бокових стінок за декоративною обшивкою спального відділення кабіни автомобіля та в прикритій світловідбиваючим жилетом речовій ніші.

Зазначені дії порушників митного законодавства мають ознаки ПМП, передбаченого ч.1 ст.483 МКУ.

За складеними митниками протоколами прихований товар разом із легковим автомобілем марки “Опель Корса” та вантажним сідловим тягачем марки “Мерседес” зі спеціально виготовленими сховищами, оцінені у 70 тис.грн. та 300тис.грн. відповідно, вилучено.

peredplata