Рятувальники Буковини нагадали батькам дошкільнят правила безпеки

Працівники Управління ДСНС України у Чернівецькій області проводять активну роботу щодо недопущення загибелі та травмування дітей під час надзвичайних подій різного роду. Для цього рятувальники здійснюють інформаційно-роз’яснювальну роботу як із самими дітьми, так і з їхніми батьками. Зокрема, фахівці Управління є частими гостями під час проведення батьківських зборів у навчальних закладах Чернівецької області.
Так, 28 вересня рятувальники стали учасниками батьківських зборів в дошкільному навчальному закладі № 52, який знаходиться у Чернівцях по вул. Полєтаєва. На зустрічі були присутні близько 50 батьків маленьких вихованців даного закладу. На початку зустрічі, фахівці Управління ДСНС нагадали батькам, що для біди іноді достатньо декількох секунд, тому в жодному разі не можна залишати дітей без нагляду. Окрім цього, малечі потрібно розповідати про всю небезпеку, яка нас оточує. Разом з цим, рятувальники нагадали, що батьки для дітей є не лише найріднішими людьми, а й зразком для наслідування, тому дорослим на власному прикладі необхідно показувати ту культуру безпечної поведінки, яка допоможе уникнути трагічних випадків.
«Під час спілкування з батьками ми постійно нагадуємо їм про важливість навчання дітей правилам безпеки. Для того, щоб дорослі розуміли до чого може призвести нехтування елементарними правилами безпеки, ми запросили взяти участь в батьківських зборах тих людей, які кожен день ризикують власним життям, ліквідовуючи наслідки людської необережності. Рятувальники кваліфіковано нагадали присутнім про важливість повсякденного дотримання правил безпеки» – підбила підсумки проведеного заходу завідуюча ДНЗ № 52 Людмила Атаманюк.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області

peredplata