6 жовтня у Чернівцях виступатиме Київський модерн-балет під керівництвом Раду Поклітару

6 жовтня у Чернівцях виступатиме Київський модерн-балет під керівництвом Раду Поклітару

«Болеро» Моріса Равеля. Це легендарна балетна партитура XX-го століття. Абсолютно непередбачуване, сміливе трактування, пронизане суперечливим духом нашого часу. Вистава Раду – це розповідь про безперервну, сізіфову боротьбу індивідуумів за право на власне «Я», за свою «несхожість», за свободу від багатоголового, багаторукого спрута на ім\’я «натовп».

«Дощ». Філософська розповідь про долі людей, без своєї волі об\’єднаних в одному часі й просторі. Етнічні мелодії і контрастна їй музика Й.С.Баха, — це немов голоси розмовляють різними мовами людей, і служать чудовою рамою для хореографії.

У цих двох одноактних балетах, об\’єднаних одним театральним вечором, Раду Поклітару показує глядачеві як насправді виглядає музика.

Все, що відбувається на сцені справляє враження настільки глибоке, що приголомшує проникливістю мови і пластики танцю … Раду володіє ним неперевершено віртуозно. Безсумнівно, Поклітару вдалося знайти авторський стиль, який він майстерно передає через актора-танцюриста, досягаючи максимального ефекту.
Неймовірно талановито!

peredplata