Оновлений кінотеатр Миколайчука – вже зовсім скоро!.. Чи ні?

Кошти на реконструкцію в розмірі 5 мільйонів гривень вже надійшли. Про це йдеться в повідомленні на сайті \”Молодого Буковинця\”.
Проект нового кінотеатру, переробленого під мистецький центр, було затверджено ще в вересні поточного року – його автором є відомий чернівецький архітектор Ярослав Бойко. Сам він називає свій проект не стільки реконструкцією, скільки \”капітальним ремонтом\”: планується переміщення кількох стін та розширення проходів, розширення сцени. В результаті проект передбачає створення глядацького залу на 404 місця, а також розміщення на терирорії центру автостоянки, велопарковки, електронної кіноафіші та двох фонтанів.

Аби виділених коштів вистачило на заплановану модернізацію, наразі триває експертиза проектної документації. Після цього планується проведення тендеру на підрядника реконструкції кінотеатру, а вже тоді – будівельні роботи.

Начальник управління капітального будівництва департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин міськради Василина Маковійчук каже, що всі підготовчі роботи в департаменті хочуть встигнути зробити до грудня. Адже якщо не освоїти виділені кошти до Нового року, вони повернуться назад в держбюджет – і залишаться Чернівці, як ото буває, з помитими шиями та біля розбитого глека. Отож, побажаємо нам усім успіху та наснаги, щоб розпорядитися коштами вчасно і – головне – належним чином.

Оновлений кінотеатр Миколайчука - вже зовсім скоро!.. Чи ні?

peredplata