Рятувальники провели заняття щодо дотримання правил безпеки для персоналу дитячого садочка

Рятувальники провели заняття щодо дотримання правил безпеки для персоналу дитячого садочкаЯк повідомляє прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області 5 жовтня з метою навчання громадян правилам безпеки життєдіяльності фахівці Управління ДСНС України у Чернівецькій області провели інформаційне заняття в дошкільному навчальному закладі № 47, який знаходиться у Чернівцях по вул. Винниченка. Участь в заході взяли керівництво, вихователі та обслуговуючий персонал садочку. Всього на заході були присутні близько двадцяти працівників закладу.
Під час проведення заняття рятувальники звернули увагу працівників дитячого садочку на важливість постійного навчання дітей правилам безпеки. Як повідомили рятувальники, постійне нагадування дітлахам даних правил допоможе виховати у них культуру безпечної поведінки, що обов’язково допоможе їм у майбутньому. «Проводьте таку роботу в ігровій формі. Це допоможе маленьким діткам краще зрозуміти подану інформацію та запам’ятати її на майбутнє» – радили рятувальники. Також працівники Управління ДСНС розповіли, що потрібно робити у разі виникнення пожежі чи іншої надзвичайної подій в дитячому садочку або іншому людному місці. Окрім цього, йшлося і про порядок дій на випадок виявлення підозрілих предметів, що особливо актуально у зв’язку із почастішанням таких випадків на території краю. Насамкінець рятувальники вручили працівникам дошкільного навчального закладу листівки та буклети з правилами безпеки, щоб вихователі змогли краще проводити роз’яснювальну роботу з дітьми у майбутньому.
«Вкрай важливо, щоб наші діти вже змалечку розуміли важливість дотримання правил безпеки у повсякденному житті. Тому спільними зусиллями вихователі та рятувальники намагаються пояснити діткам як поводитися під час пожежі, виявлення підозрілого предмету чи іншої надзвичайної події. Завдяки цьому можна зберегти життя та здоров’я наших дітей» – повідомила завідуюча ДНЗ № 47 Зінаїда Недоступова.

peredplata