У міській дитячій лікарні – новий харчоблок за мільйон гривень

Прес-служба Чернівецької міської ради звітує про завершення робіт по оновленню харчового блоку в міській дитячій лікарні.
Віднині понад 200 дітей більше не потерпатимуть від різного роду незручностей, а навпаки – користуватимуться усіма перевагами нового харчового блоку вартістю близько мільйона гривень (900 тисяч – вартість робіт, близько ста тисяч – нове сучасне обладнання).

-Це приміщення потерпало від вологи, штукатурка і плитка поопадали, усі комунікації поступово зітлівали, витяжка спотворювала зовнішній вигляд фасаду, – каже головний лікар дитячої клінічної лікарні Сергій Сторожук. – Окрім того, працівники власноруч за будь-якої погоди через подвір’я розносили їжу до корпусів. Тепер усі сніданки, обіди та вечері поміщатимуть у термоси і на спеціальному візком підніматимуть ліфтом, а потім коридором доставлятимуть у палати нового корпусу.

– Харчових блоків такого рівня у соціальних установах дуже мало, говорить міський голова Олексій Каспрук, але висловлює сподівання, що подібні установи скоро з\’являться у дитячих садочках і школах, оскільки від цього напряму розвитку безпосередньо залежать здоров’я і безпека чернівецьких дітей.

peredplata