На Буковині найбільше платежів до бюджетів усіх рівнів перерахували підприємства торгівлі

За інформацією Головного управління ДФС у Чернівецькій області найбільшу частку (17,4 відсотка) загальнообласної суми податків та зборів, що надійшли за 9 місяців цього року до бюджетів усіх рівнів, склали платежі торгівельних підприємств. Так, останні спрямували до бюджету 256,3 млн. грн., що на 124,7 млн. грн. більше, ніж за січень-вересень минулого року.

У свою чергу підприємства промисловості перерахували до бюджету 179,3 млн. грн. платежів. Це на 45,5 млн. грн. більше у порівнянні з відповідним періодом 2014 року. Зокрема, суттєво збільшили відрахування промислові підприємства Вижницького, Новоселицького, Кіцманського районів та міста Чернівців.
За видами промислового виробництва найбільшу сплату платежів до зведеного бюджету забезпечили підприємства з виробництва харчових продуктів та напоїв – 48,0 млн. грн. Також 114,0 млн. грн. надходжень забезпечили підприємства з виробництва та розподілу електроенергії, газу та води. Будівельними підприємствами регіону до зведеного бюджету спрямовано 60,9 млн. грн.
Всього ж до бюджетів усіх рівнів у січні-вересні цього року надійшло 1 млрд. 475 млн. грн. платежів, що на понад 372 млн. грн. більше (+33,8 відсотка), ніж за відповідний період минулого року.

peredplata