Міська рада вводить нові правила паркування

Міська рада вводить нові правила паркуванняЗміни внесено до розташування зон заборони паркування в центральній частині міста.

Як повідомляє chv.tv, посилаючись на сайт міської ради, відповідно до останніх прийнятих рішень, зони паркування в центрі міста буде дещо змінено.

Віднині паркування дозволено з правої сторони дороги на вул. Шкільній в напрямку від вул. Головної до вул. Турецької; дозволена зупинка транспортного засобу з правої сторони дороги на вул. Університетській від вул. Б. Хмельницького до вул. Коцюбинського через вул. Дарвіна та вул. Щепкіна; а також можна паркуватись з правої сторони дороги на вул. Університетській від вул. Б. Хмельницького до вул. Г.Сковороди. Однак паркування заборонене на вул. Шкільній з правої сторони дороги від вул. Турецької до вул. Головної через вул. Ужгородську; парковка та стоянка заборонена з правої сторони дороги на вул. Університетській від вул. Коцюбинського до вул. Б. Хмельницького; а також з правої сторони дороги на вул. Університетській від вул. Г. Сковороди до вул. Б.Хмельницького.

Відповідно до ухвалених змін будуть встановлені відповідні дорожні знаки.

peredplata