На харчування чернівецьких школярів виділено на 7 мільйонів більше

На харчування чернівецьких школярів виділено на 7 мільйонів більшеВартість гарячого сніданку для учнів 1-4 класів, видатки на оплату яких здійснюються за рахунок коштів міського бюджету, в 2016 році збільшиться до 8 гривень 89 копійок (попередня ціна – 6 гривень). Про це повідомляє прес-служба міської ради.

Вартість обіду для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей із малозабезпечених сімей, дітей, батьки яких є учасниками військових дій у східних регіонах України, загиблими під час участі у військових діях у східних регіонах України, районів проведення анти терористичної операції становитиме 19 грн.47 копійок (попередня ціна – 11грн.).

Також збільшена вартість харчування учнів на травень –червень 2016 року у пришкільних оздоровчих таборах загальноосвітніх навчальних закладів. Вона становитиме 19 грн.36 копійок (попередня ціна -14 грн.). Відповідне рішення ухвалили на засіданні виконавчого комітету Чернівецької міської ради 10 листопада 2015 року. На ці витрати в міському бюджеті на наступний рік необхідно передбачити на 7, 3 млн грн. більше, ніж у поточному році.

peredplata