На Буковині цигарки намагаися приховати у авто з ірландськими номерами

Затримано автомобіль з ірландськими номерами незаконно виготовленими цигарками орієнтовна вартість яких сягає 200 тис.грн.
Працівники прокуратури Чернівецької області спільно з співробітниками ГУ ДФС у Чернівецькій області виявили незаконно виготовлені тютюнові вибори.
09.11.2015 на територіїсмт. Глибока, Чернівецької області було затримано транспортний засіб з ірландськими номерними за кермом якого був 23-річний житель с. Камяна, Глибоцького району, Чернівецькоїобласті.
Під час оглядуданого транспортного засобу (жодних документів на якого у водія не було) правоохоронці виявили та вилучили 20 тис. пачок тютюнових виробів марок Вічерой, Марбле, Марвел, Фест більша частина яких була без марок акцизного податку України. Орієнтовна вартість вилученої продукції складає 200 тис.грн.
За даним фактом слідче управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Чернівецькій області розпочало кримінальне провадження за ч. 1 ст. 204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів). Досудове розслідування перебуває на контролі прокуратури Чернівецької області.

Прес-служба прокуратури Чернівецької області

peredplata