Для спрощення ведення бізнесу скористайтеся сервісами від ДФС

На офіційному веб-порталі Державної фіскальної служби України розміщено чимало електронних сервісів, за допомогою яких платники можуть знайти багато не тільки корисної інформації, але і за рахунок дистанційного обслуговування істотно зменшити час на подання податкової звітності.

Це \”Дізнайся більше про свого бізнес-партнера\”, \”Реєстр платників ПДВ\”, \”Реєстр страхувальників\”, \”Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс\”, антикорупційний сервіс \”Пульс\”, \”Перевірка свідоцтва платника ПДВ\”, \”Електронна митниця\”, \”Декларування он-лайн\”, тощо.

Фахівці служби пропонують ознайомитись із джерелами інформації, що розміщені на сервісах \”Дані про взяття на облік платників податків\” та \”Реєстр страхувальників\”. З 1 січня 2014 року інформація щодо взяття на облік як платників податків юридичних осіб, їх відокремлених підрозділів, так і самозайнятих осіб розміщується на веб-порталі ДФС не пізніше наступного робочого дня після взяття на облік. Після введення податкового номеру платника податків, його найменування та підтвердивши захисний код, ви отримуєте інформацію щодо взяття на облік платника, який вас цікавить.

Для отримання інформації з Реєстру страхувальників достатньо знати ім`я, прізвище та по батькові платника, його податковий номер або серію та номер паспорта. Інформація з реєстру страхувальників оновлюватиметься щодекадно до 1, 11, 21 числа кожного місяця.

Шановні підприємці! Скористайтесь можливістю бути сучасними, спростити та спланувати свій робочий час за допомогою запропонованих електронних сервісів, що розміщені на офіційному веб-порталі Державної фіскальної служби України за адресою: http://sfs.gov.ua/.

peredplata