Буковинець обікрав родичку на 15 тисяч гривень

Буковинець обікрав родичку на 15 тисяч гривеньХлопець з новобудови жінки поцупив електрозварювальний апарат, стабілізатор напруги та 200 метрів труби для системи опалення.

До Сторожинецьких поліцейських за допомогою звернулась 53-річна жителька села Панка. Жінка повідомила, що невідома особа проникла до її новобудови, звідки викрала майно на загальну суму 15 тисяч гривень.

Правоохоронці провели ряд оперативно-розшукових заходів. Співробітники відділу поліції оперативно встановили особу зловмисника. Ним виявився 22-річний житель села Панка, родич потерпілої.

Хлопець зізнався у скоєному злочині та пояснив, що електрозварювальний апарат продав, а стабілізатор напруги та труби для системи опалення зберігав у себе вдома. У новобудову потерпілої зловмисник проник шляхом розбиття віконного скла.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до шести років. Досудове розслідування триває.

Джерело: Сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області

peredplata