НА БУКОВИНІ ЧЕРЕЗ 50 ПАЧОК СИГАРЕТ ПОЗБУВСЯ ПРИЧЕПА ЗА 350 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ

За минулу добу на Буковині прикордонники в чотирьох випадках виявляли сигарети, пневматику та наркотичні речовини, які намагалися незаконно переправи через кордон.
Так, учора ввечері, на ділянці відділу «Красноїльськ» прикордонним нарядом було виявлено три пакунки із сигаретами, які були ретельно приховані поблизу лінії державного кордону та планувалися до незаконної переправи до Румунії.
Вилучені сигарети марки «Фест» у кількості 2800 пачок після перерахунку будуть передані представникам ДФС у Чернівецькій області.
Того ж дня у пункті пропуску «Сокиряни», 32-річний громадянин Молдови намагався провести в Україну пневматичну зброю. Під час проведення спільного огляду автомобіля за допомогою службового собаки було виявлено та вилучено пістолет та магазин із газовим балоном. Також «чотирилапий» помічник допоміг прикордонникам пункту пропуску «Порубне» виявити наркотичну речовину під час поглибленого огляду вантажного автомобіля. В особистих речах водія було виявлено речовину рослинного походження, зеленого кольору, дрібного помолу з характерним запахом канабісу. На місце події прибули представники правоохоронних органів для складання адміністративно-процесуальних документів.
Трохи раніше, у тому ж пункті пропуску «Порубне», в іншому вантажному автомобілі, у спеціально обладнаному тайнику було виявлено 50 пачок сигарет марки «LD» на суму 600 гривень, які намагались незаконно переправити до сусідньої Румунії. Разом із виявленим товаром у водія вилучили і вантажний сідловий тягач, який було оцінено у 350 тисяч гривень.

Прес-служба Чернівецького
прикордонного загону

peredplata