Буковинські працівники СБУ повернулися додому з АТО

Буковинські працівники СБУ повернулися додому з АТОЗа чотири місяці перебування в зоні АТО наші земляки виявили шість диверсійно-розвідувальних груп та знешкодили схрони зі зброєю та боєприпасами терористів.

Як повідомляє управління СБУ в Чернівецькій області, на Буковину повернулася чергова група співробітників Управління Служби безпеки України в Чернівецькій області, які виконували спеціальні завдання в районі проведення антитерористичної операції. За чотири місяці перебування в зоні АТО група провела низку оперативно-пошукових заходів, в результаті яких було викрито майже чотири десятки злочинів проти держави.

В основному правоохоронці займалися пошуком терористів-розвідників та диверсантів, також викрили кілька складів з боєприпасами, один із них – у помешканні депутата Новогродівської міської ради Донецької області. Також співробітники Управління брали участь у спецоперації з блокування на
Донеччині незаконного видобутку вугілля в промислових масштабах, зокрема поблизу селища Іллінка Мар\’їнського району ними було затримано низку транспортних засобів, які незаконно вивозили вугілля.

Буковинські працівники СБУ повернулися додому з АТО

Наразі працівники СБУ повернулися до виконання своїх безпосередніх обов\’язків із захисту безпеки на Буковині.

peredplata