Сторожинецькому лісничому присвоїли звання \”заслуженого\”

Сторожинецькому лісничому присвоїли звання "заслуженого"Президент України Петро Порошенко указом № 638/2015 \”Про відзначення державними нагородами України працівників агропромислового комплексу\” присвоїв почесне звання буковинському лісівнику.

Головний лісничий державного лісогосподарського підприємства \”Сторожинецьке лісове господарство\” Василь Романюк отримав державну відзнаку \”Заслужений лісівник України\”. Президент нагородив лісівника за значний особистий внесок у розвиток виробництва, вагомі трудові досягнення та багаторічну самовіддану працю, пише прес-служба управління лісового та мисливського господарства.

Василь Костянтинович понад 35 років свого життя віддав лісовій справі, реалізувавши за цей час не один природозберігальний проект. Більшеп’яти років він обіймає посаду головного лісничого Сторожинецького лісгоспу. На ній він забезпечує належну роботу з охорони і захисту лісу та покращання санітарного стану в лісових масивах підприємства. Також фахівець курує розробку проектів лісових культур, здійснення лісогосподарських та лісозахисних заходів, вчасне виконання усі планових показників.

Джерело: Прес-служба Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства

peredplata