Найцікавіші LCD-телевізори LG 2011 року

Найцікавіші LCD-телевізори LG 2011 рокуКомпанія LG Electronics в 2011 році була удостоєна престижної європейської нагороди організації EISA, в яку входять 50 спецвидань про аудіо- і відеотехніку з 19 європейських країн

Другий рік поспіль LCD-телевізори LG отримують нагороду як європейські телевізори з найбільш оптимальною вартістю. Премії була удостоєна модель LED LCD LG 42LE5300. Вона являє собою ультратонкий Full HD LED LCD монітор, який відрізняється найвищою якістю зображення. Роздільна здатність екрана становить 1080 пікселів. Телемонітор підтримує функцію TruMotion 100 Гц. Також у ньому є USB-порт, завдяки якому до пристрою можна підключати іншу техніку.

LG 42LE5300 володіє дуже високою енергоефективністю, оскільки споживає в багато разів менше електроенергії, ніж стандартні ЖК-телевізори аналогічного розміру. EISA зазначила цей продукт за найбільш оптимальне поєднання ціни і якості.

Серед новинок телетехники цього року також можна відзначити модель LG LZ9700, що є найбільшим у світі 3D-телевізором. Розмір діагоналі становить 72 дюйма. На телеекрані може використовуватись як 3D-, так і 2D-контент. У пристрої застосовується технологія TruMotion 400 Гц, а також технологія локального затемнення. Дана модель підтримує DLNA і дозволяє користувачам мати доступ до різноманітних TV-додатками, ігрових функцій і так далі. До числа достоїнств LZ9700 входить дисплей з LED-підсвіткою. У комплекті додається пульт дистанційного керування MagicMotion.

В рамках виставки IFA 2011, що проходить в Берліні, компанія LG Electronics показала досить незвичну модель 3D-телевізора LW980T. Особливістю цієї новинки можна вважати те, що під час взаємодії з ігровою консоллю MicrosoftXbox 360, вона демонструє різні зображення на екрані. Ця технологія, яка отримала назву DualPlay, потребує парі пасивних очок з особливими склом і в 3D-грі, сумісної під Xbox 360. Геймери будуть мати можливість бачити на моніторі дві абсолютно різні 2D-перспективи, що дає можливість грати з максимальним комфортом, ефективно використовуючи весь простір екрану. Плазмові телевізори даної моделі представлені в двох модифікаціях: з діагоналлю 47 і 55 дюймів. Вартість новинки, за чутками, становитиме 2915 і 4050 доларів відповідно.

На виставці IFA 2011 також буде представлений 55-дюймовий телевізор лінійки CINEMA 3D LG LW980S, який підтримує об\’ємне зображення і всі функції Smart TV.

Рівень технологічної оснащеності моделей цього року досить високий, як, втім, і ціна на них – на мегановинки сучасності.

peredplata