У Чернівцях жінка закопала дитину в парку

У Чернівцях жінка закопала дитину в паркуНародивши вдома дитину, жінка, за попередньою інформацією, втопила її у ванні і закопала

Минулого тижня до Шевченківського райвідділу міліції надійшла інформація, що ще торік у Чернівцях відбулось вбивство новонародженої дитини. Спочатку правоохоронці не йняли віри цим страшним словам, але все одно вирішили перевірити цю інформацію.

За словами чоловіка, який розповів про це, сестра його співмешканки ще торік у квітні народила дитину, але вагітність була не бажаною і вона кілька разів намагалась її перервати. Проте лише остання спроба вдалась жінці – вона вдома народила недоношену дитину.

За нашою інформацією, правоохоронці допитали жінку і врешті вона в усьому зізналась. Сказала, що поклала тіло дитини у пакет і закопала у парку Шиллера поблизу університету. Зрештою, правоохоронці знайшли рештки дитини саме там, де вказала жінка.

Частково цю інформацію нам підтвердили у прес-службі УМВС України в Чернівецькій області, проте зауважили, що доказів убивства дитини наразі немає.

– Жінка зізналась, що вона народила дитину і нібито вбила її. Проте є підозра, що жінка не при своєму розумі. За її словами, вона народжувала у ванній, де і втопила немовля. Потім закопала дитину у парку, де її і знайшли правоохоронці. Експертиза показала, що встановити причини смерті дитини неможливо. І зараз вирішують питання про порушення стосовно неї кримінальної справи, але тривають попередні слідчі дії і зараз зарано про щось говорити конкретно, – розповіли у ЦЗГ УМВС України в області.

Олексій МИКОСЯНЧИК

Джерело

peredplata