Майбутніх чернівецьких патрульних перевіряють на фізичну підготовку

17 листопада розпочався черговий етап відбору до потрульної поліції. На цьому етапі претенденти демонструють свою фізичну підготовку

За словами голови предметної комісії Станіслава Зелепуги, процес тестування є прозорим та об’єктивним. Створено незалежну комісію з кваліфікованих експертів, також весь процес екзаменування супроводжується фото- та відеозйомкою.

Етап перевірки фізичної підготовки включає в себе здачу таких нормативів як біг на сто й тисячу метрів, для хлопців підтягування на перекладені, для дівчат – віджимання. Перед початком тестування проводиться детальний інструктаж.

Завідуючий кафедрою Чернівецького національного університету Вадим Мужичок зазначає, що рівень фізичної підготовки кандидатів є різним. Добрі результати показали жінки. Однак члени комісії лише фіксують результат, а чи пройшов кандидат тестування, визначатимуть за допомогою комп’ютерної техніки.

Фізичне тестування претендентів на посади патрульних поліцейських столиці Буковини буде тривати до 21 листопада. На кандидатів, які успішно пройшли випробування, очікують наступні етапи: психодіагностичне тестування, співбесіда та навчання.

Джерело: \”Чернівецький промінь\”

peredplata