У Чернівцях оголосили конкурс на кращу годівничку

Творчий конкурс з виготовлення годівничок для пернатих друзів «ПТАХ» проводиться серед учнів навчальних закладів Чернівців на базі Вищого професійного художнього училища № 5 з 23 листопада до 15 грудня. Про це повідомляє прес-служба міської ради.

Організатори конкурсу : дирекція та Наглядова рада парку \”Жовтневий\”, Вище професійне художнє училище № 5 та управління освіти міської ради.

Конкурсний виріб – годівничка – дерев’яна конструкція, в яку можна насипати корм для птахів в зимовий час. В годівничці корм захищений від снігу, дощу і вітру. Дизайн конструкції залежить від фантазії виробника. Годівничка складається з критої підставки для корму з бортиками, що запобігають висипанню, кріплення. Орієнтовні розміри: 29 см ширина,39 см довжина, 40 см висота. Допускається фарбування нетоксичними фарбами,що не мають запаху.
Готові вироби приймає комісія з 8 до 17.00 в робочі дні, яка працює у Вищому професійному художньому училищі № 5 (кабінет старшого майстра, відповідальна – Бартків Світлана Михайлівна).

Переможці отримають цінні призи від магазину молодіжного одягу Z.P.B, OZZY Fast Food, Першого Чернівецького виробника кави Bacara coffe, Піцерії на Заньковецькій, 5. До підтримки конкурсу запрошуються підприємці Чернівців ( довідки за телефоном: 0673722521;099 1019415)

Годівнички будуть встановлені в парку \”Жовтневий\” і допоможуть птахам пережити зиму.

peredplata