Ольга Кобевко разом з воїнами УНА-УНСО допомагає школам Новоселиччини

Ольга Кобевко разом з воїнами УНА-УНСО допомагає школам НовоселиччиниНе локшина – а реальна допомога. Ольга Кобевко разом зі своєю командою бійців ЧООПП УНА-УНСО ламає стереотипи

Буковинці уже звикли до того, що під час виборів кандидати дарують їм дари і обіцяють міхи грецьких горіхів. Щоправда, з тих дарів потім виходить пшик: на гривню подарують – тисячу вкрадуть. А обіцянки звисають довгою локшиною з вух довірливих людей.

Кандидат у депутати Чернівецької обласної ради від «Самопомочі» Ольга Кобевко разом зі своєю командою бійців УНА-УНСО ламає стереотипи. Після виборів вона з унсовцями завітала до Форосної. Це село віддалене від Чернівців і від свого районного центру Новоселиці. Сюди політики приїжджають тільки з локшиною перед виборами. І їх знову до наступних виборів не бачать і не чують люди. Село обділене увагою влади, політиків, громадських діячів. У місцевій школі не вистачає комп’ютерної техніки. Тож унсовці зібрали свою техніку, купили трохи іншої та разом з Ольгою Кобевко подарували її фороснянським школярам. Діти і вчителі були щиро заскочені такою жертовністю невідомих їм людей. Вони подякували за дуже корисні для вчителів, учнів і школи подарунки.

– Поки ще не роздані мандати, нема сесії, ми стараємось не гаяти часу намарне, а використати його для добрих справ, – говорить Ольга Кобевко. – допомогти громадам сіл області та нашим школярам, яким у майбутньому належить тримати й розвивати Українську державу до рівня Європейської. Дякую воїнам з ЧООПП УНА-УНСО, які у своєму житті, пройшовши війну, вже побачили багато горя, страху і зла. Але серця і душі їхні залишаються щирими і чистими. У них є завжди місце для чуйності, добрих справ і любові.

Варто зауважити, що Ольга Кобевко балотувалася до обласної ради у зовсім іншому окрузі. Але вона разом з уносовцями вважає, що допомогу треба надавати в першу чергу тим, хто її найбільше потребує. І найголовніше – вона повинна бути безкорисливою.
І для добрих справ завжди повинен знаходитися час та ресурси.

Ольга Кобевко разом з воїнами УНА-УНСО допомагає школам Новоселиччини

peredplata