Землевласників – боржників податківці запрошують на звірку

Державна податкова інспекція у м. Чернівцях звертає увагу, що з 26 жовтня 2015 року податки, збори, інші платежі, що зараховувались до бюджетів районів міста (Шевченківського, Першотравневого та Садгірського), повинні зараховуватись до міського бюджету. Це зумовлено завершенням повноважень районних у місті Чернівцях рад. Насамперед, це стосується земельного податку з фізичних осіб.
Як розповів начальник відділу адміністрування майнових податків ДПІ у м. Чернівцях Степан Германюк: «упродовж цього року землевласники та землекористувачі – фізичні особи сплатили до місцевого бюджету 14,5 млн. грн. плати за землю, це на 2,7 млн. грн. більше, аніж минулого року».
«Та, на жаль, не усі чернівчани вчасно розрахувались за землю,- на сьогодні заборгованість ще мають близько тисячі містян. Є різні причини виникнення цієї заборгованості: хтось із містян забув сплатити, хтось перерахував кошти через «проблемний» банк, або не на той рахунок…У платників є можливість звірити сплату або по телефону: 54-56-51, або особисто в міській податковій інспекції за адресою: м. Чернівці, вул. Героїв Майдану,200-А, каб.208»,- повідомив посадовець.
Державна податкова інспекція у м. Чернівцях нагадує нові реквізити для сплати земельного податку з громадян: отримувач – Чернівецьке УК м. Чернiвцi; код отримувача (ЄДРПОУ) -37978173; номер рахунку – 33219813700002; ККД -18010700; банк отримувача: ГУДКСУ в Чернівецькій області, МФО 856135.
Сектор комунікацій ДПІ у м. Чернівцях

peredplata