«Депутат Віктор Савчук – самозванець і гнида» – заява чернівчанина.

«Депутат Віктор Савчук – самозванець і гнида» - заява чернівчанина. Чернівецькі депутати досі розхльобують кашу, заварену під час виборів.

Сьогодні розпочалася перша сесія нового складу депутатів Чернівецької міської ради, які пройшли за результатами місцевих виборів. Деякі – чесно та заслужено, а за деякі ще досі не порозхльобували тієї каші, яку вони заварили під час виборів. Найбільший кашевар у міській раді – Ростислав Білик. З остраху, що йому всиплять його добрячу порцію, Білик навіть не з\’явився на сесію – кажуть, що накивав п\’ятами він кудись ну дуже далеко, аж закордон. Хоча в тих краях, де він зараз і про які не знають (за їх словами) навіть його співпартійці, все ж таки знайшлися засоби зв\’язку, тому що відсутність на сесії не завадила депутатові-втікачу заочно підтвердити свою згоду на входження до складу комісії з бюджету та фінансів.

А от Віктора Савчука порція завареної ним під час передвиборчої кампанії каші настигла лиш сьогодні. Ображений паном депутатом виборець Андрій Калинка, безрезультатно оббивши пороги міліції та СБУ, врешті прийшов на сесію міської ради – для того, щоб забрати посвідчення у депутата від \”Солідарності\” пана Савчука, якого він називає самозванцем. Щоправда, досягти свого Андрію Калинці не вдалося – його витіснили з сесійної зали та забрали до відділка, де він посидів з годинку і пішов. Не додому. До ЗМІ.

Андрій Калинка – звичайний чернівчанин, баскетболіст. До політики він не має жодного відношення. Проте коли політика почала лізти йому в вікна – тут хоч не хоч, а почнеш реагувати. Повний текст заяви – нижче, на фотографіях. Суть її полягає в тому, що, за словами Андрія, Савчук, якого він називає \”самозванцем\” і \”гнидою\”, під час зустрічі з виборцями брехав їм не соромлячись, прямо в вічі, приписуючи собі добрі справи, яких він не робив.

А що пан Савчук робив – то теж не можна назвати чесним і правильним. Зокрема представники ГО \”Опора\” зафіксували, що він порушував виборчий процес, намагаючись здобути прихильність серед виборців свого округу підкупами – причім, доволі-таки дешевими.

Детальніше про порушення, зафіксовані активістами щодо Віктора Савчука, ви можете прочитати за посиланням: В Чернівцях безкоштовна роздача вітамінів виборцям супроводжувалась агітацією за кандидата

А ось повний текст заяви громадянина Чернівців Андрія Калинки:

«Депутат Віктор Савчук – самозванець і гнида» - заява чернівчанина.
«Депутат Віктор Савчук – самозванець і гнида» - заява чернівчанина.

peredplata