Чернівці готуються до прийняття бюджету на 2016 рік

Чернівці готуються до прийняття бюджету на 2016 рікЗа словами міського голови, цей процес відбуватиметься максимально прозоро та відкрито.

Як розповів на черговому брифінгу мер Чернівців, процес прийняття бюджету пройде кілька стадій – і відбуватиметься максимально відкрито.

Усі бажаючі зможуть ознайомитися з ним уже завтра – за словами міського голови, 8 грудня проект бюджету буде оприлюднено на офіційному сайті міської ради:
– Бюджет на 2016 рік – соціальноспрямований. Є багато людей, які потребують допомоги від міста, саме тому в проекті нового бюджету буде збільшено видатки на соціально-незахищені верстви населення. Також буде враховано пропозиції електронних петицій – щодо внесення тих чи інших об\’єктів в капітальні видатки.

Опісля оприлюднення 14 грудня відбудеться засідання громадської ради при виконавчому комітеті, а з 16 до 19 грудня проект обговорюватимуть на засіданнях постійнодіючих комісій при міській раді.

21 грудня відбудуться громадські слухання бюджету, а 24 грудня він буде прийнятий на черговому засіданні міської ради – якщо в процесі розгляду та обговорення проекту бюджету не виникне ніяких зауважень.

peredplata