ТОП-10 найпопулярніших моделей антирадарів

ТОП-10 найпопулярніших моделей антирадарівПерший в світі радар був винайдений в 1935 році шотландським вченим. Сьогодні в арсеналі співробітників поліції вже солідний асортимент цих пристроїв, поставлених на службу закону. Однак, автомобілістів технічні нововведення не радують, адже використовуються вони часто не на дійсно небезпечних ділянках дороги, а в кінці затяжних спусків або відразу ж за дорожніми знаками, що попереджають про обмеження швидкості, скажімо, в 40 кілометрів.

ТОП-10 найпопулярніших моделей антирадарів

Тому популярність радара – детектора останнім часом зросла і продовжує неухильно зростати. Ці технічні пристрої часто помилково називають антирадарами. Але антирадар здатний створювати перешкоди, а випуск подібних пристроїв законом заборонено. Радар – детектор ж просто сигналізуює про наближення радара.

Будь-який радар – детектор повинен завчасно вловлювати сигнал від засобів виміру швидкості і попереджати водія. Всі прилади, пропоновані продавцями, відповідають цим критеріям. Але чому одна модель коштує – дві, а інша – п\’ять тисяч? Справа в додаткових опціях і несприйнятливості.
Огляд кращих радарів – детекторів виглядає наступним чином

Перше місце в рейтингу займає Arena Pro 8000 – пристрій у вигляді дзеркала, що поєднує в собі функції відеореєстратора, детектора, камери заднього виду і багато чого іншого.

На другому місці – Sho-me 520, корейська радар – детектор, оснащений чотирма режимами функціонування.

Третє місце за Conqueror X323. Ця модель детекторів позиціонується, як найбільш продуктивна за розумну вартість. Серед її плюсів також максимальна дальність у поєднанні з мінімумом перешкод.

Четверте місце займає Whistler PRO 68SE. Цей радар – детектор відрізняє рідкість помилкових спрацьовувань і сверхконтрастный дисплей.

На п\’ятому місці – Beltronics RX65 – кращий вибір за рівнем детектування радарів, але і ціна в нього немаленька.

Шосте місце за корейським детектором MONGOOSE UB-180 MX, мінус якого – виявлення тільки двох діапазонів випромінювання. А ось плюси, крім компактності і простоти в управлінні – висока ефективність і мінімум помилкових спрацьовувань.

На сьомому місці розташувався детектор COBRA 9150. Цю модель відрізняє багатоколірний символьний дисплей і додаткові функції, в числі яких – вбудований компас.

ТОП-10 найпопулярніших моделей антирадарів

Восьме місце в рейтингу займає SAVER G-215, який можна віднести до бюджетних моделей. Мінус – низька дальність виявлення, а плюси – невелика вага і оригінальний спосіб кріплення.

Дев\’яте місце за вітчизняної моделлю. \”Адвайзер\” М262-ХК у формі дзеркала заднього виду має окрім детектора ряд додаткових функцій, що вигідно відрізняє його від подібних приладів.

Заключна, десята позиція рейтингу дістається SAVER G-255. Цей російський детектор оснащений трирівневої системи оповіщення і сприймає чотири діапазони випромінювання.

Джерело: Єдиний Торговий Центр AVA.ua

peredplata